Студентка 3 курсу спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” Буга Євгенія проходить навчання за програмою міжнародної академічної мобільності в Познанській академії прикладних наук (Познань, Польща).

Перші враження Євгенії:Мене звати Євгенія Буга. Я студентка 3 курсу спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”. Мені випала честь та чудова можливість навчатися за програмою міжнародної академічної мобільності в Познанській академії прикладних наук (Познань, Польща). Навчання розпочалося 27 лютого 2023 року та триватиме до 10 червня 2023 року. Я вивчатиму цікаві та корисні дисципліни, зокрема: моделювання та прогнозування, регіональну економіку. Поглиблюватиму свій рівень знань з англійської та польської мов. 

Приїхавши до Польщі, я отримала незабутні враження. Нас дуже привітно та тепло зустріло керівництво Академії. Хочу висловити велику подяку керівництву Хмельницького національного університету, декану факультету економіки і управління Віталію Карпенку, завідувачці кафедри Нілі Хрущ, гаранту ОПП ” Фінанси, банківська справа та страхування” Раїсі Квасницькій, професору Марії Дисі, куратору групи Катерині Ларіоновій за можливість навчання закордоном та отримання незабутнього досвіду та емоцій!!!

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування бажає Євгенії старанності та натхнення у здобутті нових знань!