Студенти-першокурсники освітнього рівня бакалавр спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» прослухали на платформі Ukraine Global Faculty онлайн лекції. 

Перша лекція всесвітньо відомого шведського економіста, доктора  К’єлла Андерса Нордстрема (Kjell A. Nordström) на тему «Future(S) of Business and the Art of Making Money».  К’єлл Андерс Нордстрем є засновником найпрестижнішої програми менеджменту Стокгольмської школи економіки, яка приваблює еліту скандинавських керівників. Він входить до списку найвпливовіших мислителів. Його дослідницька та консалтингова діяльність зосереджена на сферах корпоративної стратегії, транснаціональних корпорацій та глобалізації. 

Друга лекція професора Дж. Скотта Крістіансона (J. Scott Christianson), директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі на тему «Blockchain Basics». Основна сфера досліджень та інтересів професора  Дж. Скотта Крістіансона  – вплив нових технологій на суспільство та геополітику. Він визнаний лідер у застосуванні нових технологій в освітніх програмах.

Неформальна освіта є важливою та невід’ємною складовою навчального процесу для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».