СТУДЕНТИ ПЕРШОГО КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ» ВІДВІДАЛИ НАВЧАЛЬНИЙ МУЗЕЙНО-ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР

 «ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ ТЕХНІКИ»

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

У процесі проходження навчальної практики здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали навчальний музейно-виставковий центр «Історія та сучасність техніки» Хмельницького національного університету. Захоплюючу екскурсію для студентів провів завідувач музею, інженер кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем Вишквар Ігор Михайлович.

Студенти під час екскурсії ознайомилися з історією розвитку Хмельницького національного університету та історією створення даного музею.

Особливо студентам сподобався перший зал музею в якому представлена історія розвитку техніки та зібранні колекції експонатів, які мають відношення до нашого подільського регіону та спеціальностей університету. Необхідно відмітити, досить цікавий підбір техніки різних часів, хронологічне і логічне її розміщення по мірі розвитку технічного прогресу.

У другій частині виставкового центру представлені наукові школи та лабораторії ХНУ а також наукові праці викладачів та студентів.

Третя частина НМВЦ це виставковий зал який експонує кращі роботи студентського будинку моделей, які були представлені на Всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів одягу «Барви Поділля».

Всі експозиції музейно-виставкового центру є дуже цікавими і пізнавальними.

Ми вдячні Ігорю Михайловичу за цікаву екскурсію і сподіваємося, що навчальний музейно-виставковий центр «Історія та сучасність техніки» Хмельницького національного університету буде і надалі розвиватися та тішити своїх відвідувачів!