Участь викладачів кафедри у тренінгу для підвищення кваліфікації експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

4-5 квітня 2024 року доценти кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Ірина Форкун та Інна Доценко взяли участь в тренінгу по написанні звіту за результатами акредитаційної експертизи, що проводився для підвищення кваліфікації експертів Національного агентства забезпечення якості освіти.

Учасники на основі навчальних відомостей про самооцінювання пройшли повний процес акредитації, зокрема формування переліку питань до зустрічей, аналіз та логічне обґрунтування висновків щодо виконання вимог критерію, виокремлення сильних сторін та позитивних практик, визначення недоліків за критерієм та формування відповідних рекомендації відповідно до SMART-підходу, формування висновків та резюме. Під час тренінгу учасниками було опрацьовано біля 10 практичних кейсів.

За результатами успішної роботи учасники отримали персональні сертифікати про підвищення кваліфікації експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Висловлюємо вдячність організаторам і тренеру Оксані Требенко за плідну та корисну роботу.