ВИЇЗНА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТІ КЕРУЮЧОГО РЕГІОНАЛЬНИМ ВІДДІЛЕННЯМ АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»У М.ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ КУЧМАНА ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА

12 квітня 2024 року в рамках співпраці кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Хмельницького національного університету зі стейкхолдерами-роботодавцями було організовано проведення гостьової лекції для здобувачів ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» першого курсу першого (бакалаврського рівня) вищої освіти на тему «Особливості діяльності банківських установ». Лекція була проведена в рамках проходження навчальної практики студентами першого курсу та вивчення дисципліни «Гроші та кредит». Разом із викладачем кафедри к.е.н., доцентом Катериною Ларіоновою студенти відвідали Регіональне відділення АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Провели гостьову лекцію Олександр Кучман – керуючий регіональним відділенням АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» у м. Хмельницькому та Олександра Антонюк – експерт з продажів та обслуговування клієнтів professionals АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», яка є випускницею спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Хмельницького національного університету. Також на даному відділені банку працю ще одна наша випускниця 2021 року – Тетяна Козінчук , яка займає посаду економіст з обслуговування клієнтів.

Спікер під час лекції ознайомив студентів зі структурою відділення банку, розповів про специфіку роботи відділів кредитування фізичних та юридичних осіб, депозитарію, каси даного банку. Також, Олександр Миколайович дуже цікаво розповів про історію створення банку, про його досягнення на вітчизняному фінансовому ринку. Під час лекції обговорювались питання щодо особливості кредитної політики банку під час війни та чим вона відрізняється від політики в інших вітчизняних банках.

Олександра Антонюк детально розказала студентам про особливості роботи банківського працівника, про основні вимоги до написання резюме, про те як проходить співбесіда при прийняті на роботу в банк. Також були названі посади які можуть займати в банківській установі випускники спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Студентам дуже сподобалася лекція, вони задавали багато питань Кучману Олександру і він ґрунтовно та з наведенням прикладів з власної досвіду відповідав на ці питання.

Ми вдячні працівникам АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» за плідну співпрацю!