Участь викладачів кафедри фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку в тренінгу «Особливості роботи та комунікації з військовими та ветеранами»

3 жовтня 2024 року викладачі нашої кафедри разом із колегами з інших кафедр Хмельницького національного університету долучилися до тренінгу по роботі з ветеранами та людьми з травмами «Особливості роботи та комунікації з військовими та ветеранами», організованого в межах співпраці з Міжнародним фондом “Відродження”, який відбувся на базі комунального закладу Ветеранського простору Хмельницької міської ради.

Учасники навчання отримали цінну інформацію про державні ветеранські політики та інститут кейс-менеджменту, можливості для військових/ветеранів та членів їхніх родин, психологічні особливості роботи із людьми з травмою.

Тренінг виявився надзвичайно корисним, цікавим та інформативним, насиченим інтерактивними груповими завданнями та практиками.

Дякуємо організаторам та тренерам громадської організації “Захист – обʼєднання волонтерів” за змістовні тренінги та отриманий досвід!