Зустріч з Дмитром Дєдиком, керівником Хмельницького Інноваційного Терміналу Нової пошти

16 жовтня 2024 наші студенти мали неймовірну можливість зустрітися з керівником Хмельницького Інноваційного Терміналу Нової Пошти, Дмитром Дєдиком!

На зустрічі були присутні студенти факультетів Економіки і управління, Міжнародних відносин і права, Управління, адміністрування та туризму, які навчаються за освітніми програмами у сфері міжнародної та комерційної логістики, підприємництва, маркетингу, менеджменту та фінансів.

Дмитро презентував роботу Хмельницького Інноваційного Терміналу (ХІТ), оснащеного найкращим обладнанням від голландської компанії Vanderlande, потужністю 8,5 тис. посилок за годину!

Крім того, ХІТ оснащений конвеєрами та автоматичним сортувальним обладнанням українського виробництва від компанії «СМС». Загальна потужність терміналу становить 14 тис. відправлень на годину!

Посилки зі стрічки сортування завантажуються безпосередньо в автомобілі за допомогою спеціальних конвеєрів, що робить процес ще більш надійним.

Під час дискусії, домовились про можливість проходження практики для студентів та викладачів, а також про працевлаштування на повний та скорочений робочий день для студентів, як їхнє перше робоче місце!

Дякуємо Дмитру Дєдику та команді Нової Пошти за цікаву та інформативну зустріч!

.